Skip links

Zanger en dj huren Capelle aan den IJssel

Zanger boeken Capelle aan den IJssel

Je bent op zoek naar een (Nederlandstalige) zanger voor jouw feest in Capelle aan den IJssel. Voor elk feest, van grote evenementen tot kleine privé gelegenheden, verzorgt Ferry Koestering de muzikale zang voor jouw gelegenheid. En raad eens? Ferry Koestering is zanger en dj in één. Wil jij weten of Ferry Koestering nog beschikbaar is voor jouw feest? Benieuwd naar de gage van zanger/dj Ferry Koestering en de vele mogelijkheden op jouw evenement?

Zanger boeken voor jouw feest, verjaardag of bruiloft?  Ferry regelt voor jou de beste Nederlandse hits, waar ieder zich wel iets van herinnert en voluit kan meezingen op zijn uitgebreide repertoire. Wil jij weten of Ferry Koestering nog beschikbaar is voor jouw feest? Benieuwd naar de gage van zanger/dj Ferry Koestering en de vele mogelijkheden op jouw evenement?

Allround zanger huren & feest dj huren Capelle aan den IJssel

Met ruim 17 jaar ervaring op de bühne is zanger en dj met zang Ferry Koestering uitgegroeid tot een veelzijdige artiest. Met een geweldig repertoire in Nederlandstalige meezingers en echte Evergreens sleept hij keer op keer zijn publiek mee van Andre Hazes tot en met Elvis Presley, Ferry Koestering maakt van elk bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag een topfeest!

Wanneer je voor jouw bruiloft een artiest zoekt voor op de achtergrond van uw borrel, dan kun je Ferry Koestering – zanger en dj huren in een. Wens je feestmuziek voor jouw verjaardag en wil je daarbij een van onze bekende artiesten voor reserveren?  Ferry regelt het repertoire, uiteraard op basis van jouw wensen en eisen tijdens zo’n feest. Door zijn uitgebreide ervaring is hij wel een tikkeltje eigenwijs, want aan alleen een luisterend oor heb je vrij weinig. Als hij jou kan adviseren – met als doel voor een spectaculaire avond – dan doet hij dat.

Ferry Koestering is een betaalbare Nederlandse zanger en dj in de omgeving Capelle aan den IJssel. Deze zanger/ dj treedt al vele jaren op, op diverse podia. Hij heeft op menig dorpsfeest/ evenement en bruiloft/ partij/ feest gestaan.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page