Skip links

Zanger en DJ huren Berkel en Rodenrijs

Zanger boeken Berkel en Rodenrijs

Boek een zanger voor jouw zakelijke evenement in de omgeving Berkel en Rodenrijs? Ferry Koestering is jouw harmonieuze zanger en dj en is eenvoudig via zijn website te boeken. Wil je Ferry inhuren voor muzikale begeleiding van jouw feest? Want een professionele zangstem doet meer voor jouw event, en daar is Ferry Koestering voor.

Dj en zanger boeken voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest of evenement? Ferry Koestering bied je een originele act door een dj te combineren met zang. Je kunt zelf het merendeel van de Nederlandse liedjes zelf bepalen. Nederlandse muziek met de echte Nederlandstalige klassiekers, dat is een garantie voor een spectaculaire avond waar nog dagen over gepraat zal worden. Kortom er is genoeg ruimte om jouw eigen wensen door te geven bij de act dj met zang. Dj met zang is erg leuk om te boeken op jouw bruiloft of als openingsact, zo heb je én een dj én een zanger in een die live komt performen op jouw feest.

Dj en zanger huren voor jouw bedrijfsfeest, event of bruiloft

Met de combinatie dj en Zang krijgt Ferry gegarandeerd iedereen op de dansvloer. Een leuke sfeer wordt meteen gezet zodra Ferry gaat zingen. Deze combinatie zorgt keer op keer voor een spetterend optreden. Het is natuurlijk hartstikke leuk als een zingende dj live mee kan zingen terwijl de dj aan het draaien is. Heb je vragen over de mogelijkheden en wil je weten welke stijl het beste past bij jouw evenement? Ferry helpt je graag om passend advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

Zingende DJ Berkel en Rodenrijs

Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. Ferry zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt, Ferry Koestering is de uitkomst. Op de website kan je eenvoudig zien of Ferry nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. Ferry zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Berkel en Rodenrijs.

Het feest gaat los! Ferry Koestering zorgt er hoogstpersoonlijk wel voor dat niemand meer stil kan blijven staan. Met geweldige dansmuziek, gecombineerd met Hollandse trots, zorgt hij voor een onvergetelijke avond op jouw evenement. 4 uur lang non-stop entertainment! Vragen? Neem dan contact op. Ik kan je er nog veel meer over vertellen!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page