Skip links

Zanger en DJ boeken Vlaardingen

Zanger boeken Vlaardingen

De prijs/kwaliteitsverhouding maakt het voor jou als organisator zeer aantrekkelijk Ferry Koestering te contracteren voor een evenement. Denk bijvoorbeeld aan kermissen, thema-avonden en andere evenementen. Hollandse avond of gewoon een gezellige openbare avond in een café? Alles is mogelijk! Informeer geheel vrijblijvend bij Ferry naar de mogelijkheden.

Zanger of DJ huren op jouw bruiloft in Vlaardingen

Of het nu gaat om een trouwpartij, een 25 of 50-jarige bruiloft, verjaardag enzovoort, bij Ferry ben je aan het juiste adres als het gaat om entertainment voor jong en oud. Het enorme muziekarchief, waarin alles mogelijk en bespreekbaar is, het enthousiasme en de totale performance zorgen ervoor dat ook jouw feest een knalfeest wordt waar nog lang over gesproken zal worden.

Ferry Koestering is zeer ervaren op het gebied van bruiloft entertainment. Menig gelukkig getrouwd stel gingen jullie al voor! Mag Ferry ook bijdragen aan jullie mooiste dag?

Zanger huren Bedrijfsfeest Vlaardingen

Heb je als bedrijf iets te vieren? Een jubileum of een feestavond voor jouw medewerkers? Ferry zal ook dit feest onvergetelijk maken.

Zingende dj boeken? Stel je zich eens voor: je wilt een knalfeest geven met een dj, maar als extraatje wil je ook nog een gezellige zanger op jouw feest.

Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Zingende dj Ferry Koestering kan het namelijk allebei! Tijdens het draaien weet Ferry het publiek te verrassen door achter zijn dj booth vandaan te springen en tussen jouw gasten of op een podium een aantal gezellige liedjes te zingen. Dit doet hij meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling!

Zingende dj huren omgeving Vlaardingen

Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk. Neem een voorproefje! Bekijk de act’s, filmpjes en mogelijkheden van Ferry Koestering op deze website, en neem gerust vrijblijvend contact op. Een graag geziene zanger die graag optreedt in Vlaardingen:

  • 4 uur of langer (tegen meerprijs) een vet FEEST;
  • Waar voor uw geld;
  • Gegarandeerd feest;
  • Jouw gasten gaan happy naar huis.
  • Uniek entertainment, veras jouw gasten met een zanger en DJ in 1!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page