Skip links

Zanger en DJ boeken Spijkenisse

Zanger boeken Spijkenisse

Je kent vast ze vast wel…van die Nederlandstalige nummers die iedereen kan meezingen? Ferry Koestering zingt deze vrijwel allemaal en staat daarom garant voor één groot feest! De combinatie met zijn draaikunsten als Allround DJ maken het feest compleet en is zeer geschikt voor jouw verjaardagsfeest of bruiloft!

Op deze website kunnen jullie zelf ervaren wat een dj en zanger voor jullie feest of bruiloft kan betekenen. In een gesprek vooraf kunnen we alle wensen en mogelijkheden met jullie bespreken, zodat jullie precies weten hoe jullie feest eruit kan komen te zien met de bruiloft dj van Rotterdam, Ferry Koestering.

Ben je op zoek naar een dj/entertainer en wil je er graag een zanger bij? Ferry biedt alles in één, inclusief licht en geluid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De ervaring die Ferry de afgelopen 17 jaar heeft opgedaan tijdens het spelen op velen feesten door heel Nederland, is dé garantie voor een top-feest! Dit alles maakt van hem een unieke en multi-inzetbare entertainer voor elk publiek en elke gelegenheid!

Ps. Wist je dat Ferry regelmatig te vinden is als entertainer bij de voetbalvereniging van Spijkenisse?!

Je gaat trouwen en wil een feest dat knalt? Boek dan nu jouw bruiloft zanger en dj Ferry Koestering. Ferry heeft al jarenlang ervaring met bruiloften en partijen. Vele bruidsparen zijn al de revue gepasseerd en hij hoopt ook voor jouw bruiloft te mogen zingen!

Bijzonder geschikt voor:

  • Bruiloften;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Verjaardagen;
  • Kermissen/schuttersfeesten;
  • Themafeesten;
  • (Sport)verenigingsfeesten.

Zingende dj Spijkenisse

Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. Ferry zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt, Ferry Koestering is de uitkomst. Op de website kan je eenvoudig zien of Ferry nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. Ferry zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Spijkenisse.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page