Skip links

Zanger en DJ boeken Scheveningen

Zanger boeken Scheveningen

Ferry speelt en zingt en heeft een herkenbaar repertoire van alle tijden. Van prachtige Nederlandstalige hits tot swingende classics, van sfeervolle achtergrondmuziek tot een spetterend feest om nooit te vergeten.

Voor livemuziek op uw bruiloft en andere evenementen kies je bij Ferry Koestering de muziekstijl die u wilt. Tevens heb je het voordeel bij Ferry dat hij zanger en dj in een is! Het feest waar jij bepaalt! Ferry Koestering een entertainer met méér dan alleen een prachtstem.

Ferry Koestering is al jaren actief als zanger, entertainer en dj. Op zoek naar nieuwe uitdagingen vindt Kenny het geweldig om voor een grote groep te zingen, maar het mag uiteraard ook gewoon klein zijn!

Bij Ferry Koestering bepaal jij zelf welke nummers er uit de boxen knallen. Deze zeer interactieve act speelt die hits die jij het liefst wil horen. Ferry laat je volop genieten en zorgt voor een verrassend muzikaal spektakel. Met een uitgebreid muziek repertoire van meer dan 150 nummers.

Dj en zanger huren op Scheveningen

Op zoek naar een zanger en zingende dj en kom je uit de omgeving Scheveningen? Zoek je een Nederlandstalige volkszanger die meezingers zingt? Want een professionele zangstem doet meer voor jouw event. Voor jouw congres, bruiloft of jubileumfeest kun je mij inhuren! Voor elke aangelegenheid kan je Ferry Koestering boeken. Ook wanneer je gaat trouwen, dan wil je vanzelfsprekend jullie speciale dag afsluiten met een topfeest.

Maar wie moet je daarvoor inhuren? Een band, soloartiest of een dj? Ferry Koestering is de ideale combinatie! Met meer dan 150 liedjes is ieder optreden uniek. Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. Ferry zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page