Skip links

Zanger en DJ boeken Rhoon

Zanger boeken Rhoon

Zanger en dj in één, Ferry Koestering, heeft ruim 17 jaar ervaring. Ferry is allround en heeft veel ervaring. Hij weet als geen ander hoe een goed feest gebouwd moet worden. Hij kan tevens wat meer op de achtergrond blijven, voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of een lounge sessie. Een dj & zang, dj & zang, dj & live act of juist allemaal in combinatie! Alles is mogelijk.

Zanger en dj boeken in Rhoon

Natuurlijk is het jouw feest, daarom staan jouw wensen voorop! Ferry Koestering werkt bijvoorbeeld met verzoeknummers. De DJ krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan jouw feest. Door zijn uitgebreide Nederlandstalige repertoire en een keuze uit meer dan 150 nummers weet Ferry de danszaal altijd weer vol te krijgen.

  • De muziek wordt goed afgewisseld;
  • Ferry heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
  • Ferry heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer;
  • En Ferry ziet er netjes en verzorgd uit.

Dat als je een dj inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een (Nederlandstalige) volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie in één? Ferry Koestering is erg flexibel in wat voor genres die draait. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond.

Vragen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag naar jouw evenement in Rhoon om er een topfeest van te maken!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page