Skip links

Zanger en DJ boeken Maassluis

Zanger boeken Maassluis

Als zanger ben ik te boeken voor het opzetten van een perfect optreden voor jullie huwelijk, receptie.

De gekste zanger van Maassluis. Ferry Koestering breekt overal de tent af! Of het nu gaat om een bruiloft, tentfeest, festival, of personeelsfeest. Als je Ferry Koestering boekt gaat het dak eraf! Ferry zorgt er wel voor dat iedereen zich op de dansvloer bevindt. Het optreden kenmerkt zich door een te gekke verschijning, als rasechte entertainer.

Een interactief optreden, bekende feeststampers en meezingers. Het publiek wordt betrokken bij het interactieve optreden. Dus ben je op zoek naar een zanger en/of dj voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest of evenement?

Ferry Koestering bied je een originele act door een dj te combineren met een zanger of zangeres. Je kunt zelf het merendeel van de Nederlandse liedjes zelf bepalen. Nederlandse muziek met de echte Nederlandstalige klassiekers, dat is een garantie voor een spectaculaire avond waar nog dagen over gepraat zal worden. Kortom er is genoeg ruimte om jouw eigen wensen door te geven bij de act dj met zang. Dj met zang is erg leuk om te boeken op jouw bruiloft of als openingsact, zo heb je én een dj én een zangeres die live komen performen op jouw feest.

Goede muziek en ‘n leuke sfeer in Maassluis

Wat kunnen jullie verwachten van Ferry Koestering?

  • Non stop optreden van 4u lang
  • Combinatie van Allround DJ en Nederlandstalige zanger
  • Complete Drive in Show
  • 2 vormen van entertainment voor de prijs van 1!
  • Exclusief entertainment in Nederland!

Dat als je een dj inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een (Nederlandstalige) volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie in een? Ferry Koestering is erg flexibel in wat voor genres die draait.

Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt.

Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Vragen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag naar jouw evenement in Maassluis om er een topfeest van te maken!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page