Skip links

Zanger en DJ boeken Den Haag

Zanger boeken Den Haag

Zanger en dj Ferry Koestering is een uitstekend voordelig / goedkoop / betaalbaar alternatief om in plaats van een live band te boeken/ huren voor jouw huwelijk / bruiloft, feest, bedrijfsfeest, evenement of gezellige avond.

Ferry is eventueel ook als dj in te huren. Dit kan in combinatie met de ‘live’ sets die hij speelt, of alleen als dj op jouw feest, partij, bruiloft, huwelijk, evenement, afhankelijk van jouw wensen. Voordeel hiervan is dat hij zijn muziek kan aanvullen met verzoekjes. Ferry is gespecialiseerd in Nederlandstalige muziek maar kan uiteraard ook aanvullen met verzoeken uit andere tijden.

Bij al mijn optredens hoort een stukje entertainment, het is dus niet zo dat ik even mijn liedjes kom zingen en dat dat het dan weer was… Het leukste vind ik nog altijd om het publiek bij mijn optredens te betrekken; één voor het publiek, twee voor de show…

Zanger huren Den Haag

Heb je een feest, bijeenkomst, bruiloft, receptie of personeelsfeest? En je zoekt daarvoor een zanger? Dan bent je b ij mij aan het goede adres!

Maar ik treed ook alleen op met een tape en neem dan mijn geluidsinstallatie en licht mee. Ieder feest, bijeenkomst, bruiloft, receptie of personeelsfeest is anders. Daarom overleg ik graag van tevoren wat je verwacht en daar hou ik in mijn repertoirekeuze rekening mee.

Zanger en dj huren Den Haag

En vooral voor elk wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, gewoon romantisch, of disco en ook Nederlandstalige (feest) muziek en andere onvergetelijke hits.

Dj inhuren in Den Haag? Als je voor Ferry Koestering kiest, dan kan ik je garanderen dat je vrijwel de perfecte keuze gemaakt hebt. Een dj inhuren voor jouw bruiloft in Den Haag of jouw personeelsfeest in Den Haag of omgeving?

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

Ferry Koestering is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als zanger en dj vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (kleinere) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page