Skip links

Zanger en DJ boeken Delft

Zanger boeken Delft

Dat als je een dj inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een (Nederlandstalige) volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie in een? Ferry Koestering is erg flexibel in wat voor genres die draait. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Vragen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag naar jouw evenement in Delft om er een topfeest van te maken!

Ferry zingt dus ook voor onder andere huwelijksceremonie of borrels. Dus of het nu gaat om een ​​kleine intieme bruiloft of een groot evenement, Ferry’s liefde voor het optreden betekent altijd dat hij bezorgt, wat hij moet bezorgen, namelijk een spectaculaire avond voor iedereen die op dat moment op het evenement aanwezig is.

Zingende dj huren uit omgeving Delft

Ferry verzorgt muziek voor bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten & in openbare gelegenheden.  Al naar gelang de situatie kom ik casual gekleed of in een mooi pak. Geheel in stijl verzorg ik als (Nederlandstalige) zanger en dj verschillende feesten Optredens voor personeelsverenigingen, overheidsinstellingen, sportverenigingen & particulieren, alles is mogelijk!

Nadat ik meer dan 17 jaar het beroep al doe, weet ik uit ervaring wat er belangrijk is aan het opzetten van een feest, maar vooral hoe ik iedereen op de dansvloer krijg. Ferry Koestering – zanger, dj en entertainer voor al uw feesten – bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, trouwen, dorpsfeest of gewoon feest – livemuziek & dj – themafeesten met livemuziek, dj en decoratie – feest op maat voor een lucratieve prijs.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem. Zanger boeken uit de omgeving Delft? Kom maar op!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page