Skip links

Zanger huren ‘s-Gravenzande

Zanger ‘s-Gravenzande

Op zoek naar een zanger en zingende dj en kom je uit de omgeving ’s-Gravenzande? Zoek je een Nederlandstalige volkszanger die meezingers zingt? Want een professionele zangstem doet meer voor jouw event. Voor jouw congres, bruiloft of jubileumfeest kun je mij inhuren! Voor elke aangelegenheid kan je Ferry Koestering boeken. Ook wanneer je gaat trouwen, dan wil je vanzelfsprekend jullie speciale dag afsluiten met een topfeest.

 

Maar wie moet je daarvoor inhuren? Een band, soloartiest of een dj? Ferry Koestering is de ideale combinatie! Met meer dan 150 liedjes is ieder optreden uniek. Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. Ferry zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

 

Met Allround Zanger & Feest DJ Ferry Koestering haalt u een avondje top entertainment in huis! Organiseert u binnenkort een feest of evenement en bent u nog op zoek naar leuk entertainment? Met een grote bühne ervaring is Ferry Koestering een ultieme ervaring om mee te maken. Zanger, Feest DJ en Entertainer in één! Shows groot & klein, en altijd aangepast aan uw speciale wensen & budget.

DJ en zanger huren in ‘s-Gravenzande

Wat kunnen jullie verwachten van Ferry Koestering?

  • Nederlandstalige zanger en echte evergreens!
  • Allround presenterende DJ
  • Alle stijlen muziek door elkaar, voor ieder wat wils.
  • Eigen geluid en basislichtset
  • Het beste entertainment voor de beste prijs in de regio

Dat als je een dj inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een (Nederlandstalige) volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie in een? Ferry Koestering is erg flexibel in wat voor genres die draait. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Vragen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag naar jouw evenement in ’s-Gravenzande om er een topfeest van te maken!

 

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt, Ferry Koestering is de uitkomst. Op de website kan je eenvoudig zien of Ferry nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. Ferry zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Naaldwijk.

 

Het feest gaat los! Ferry Koestering zorgt er hoogstpersoonlijk wel voor dat niemand meer stil kan blijven staan. Met geweldige dansmuziek, gecombineerd met Hollandse trots, zorgt hij voor een onvergetelijke avond op jouw evenement. 4 uur lang non-stop entertainment!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page