Skip links

Zanger huren Naaldwijk

Zanger huren in Naaldwijk

Zanger Ferry Koestering zingt al meer dan 17 jaar. Als ervaren zanger en dj heeft hij meerdere evenementen in de omgeving Naaldwijk al op zijn naam staan. En door af en toe een liedje te zingen heeft zo zijn zangrepertoire opgebouwd. Inmiddels zingt Ferry naast zijn eigen repertoire nog eens ruim 150 andere bekende covers, zowel Nederlands als Engelstalig.

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

Ferry Koestering is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als zanger en dj vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (kleinere) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Zingende dj Naaldwijk

Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. Ferry zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

 

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt, Ferry Koestering is de uitkomst. Op de website kan je eenvoudig zien of Ferry nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. Ferry zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Naaldwijk.

 

Het feest gaat los! Ferry Koestering zorgt er hoogstpersoonlijk wel voor dat niemand meer stil kan blijven staan. Met geweldige dansmuziek, gecombineerd met Hollandse trots, zorgt hij voor een onvergetelijke avond op jouw evenement. 4 uur lang non-stop entertainment!

Contact

Neem nu contact op met DJ en Zanger Ferry Koestering!

Check hier of uw feestdatum nog vrij is!

Bel voor boekingen: 06 29 4 65 48
Of stuur geheel  vrijblijvend een email naar: info@ferrykoestering.nl

Return to top of page