Skip links

Zanger huren Monster

Zanger huren Monster

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien je besluit om Ferry uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. Je kunt Ferry Koestering voor een optreden of voor een avondvullend programma boeken. Hij knalt tijdens elke optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Ferry Koestering heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op jouw wensen van uw feest of evenement. Van Nederlandstalige hits, maar ook als dj met zang kun je hem huren.

Zingende dj huren omgeving Monster

Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk. Neem een voorproefje! Bekijk de act’s, filmpjes en mogelijkheden van Ferry Koestering op deze website, en neem gerust vrijblijvend contact op. Een graag geziene zanger die graag optreedt in Monster:

  • 4 uur of langer (tegen meerprijs) een vet FEEST;
  • Ideaal als Bruiloft DJ!
  • Waar voor uw geld;
  • Gegarandeerd feest;
  • Jouw gasten gaan happy naar huis.
  • Unieke combinatie van DJ en zanger
  • Eigen geluid tot 150 personen, geen extra kosten!

Zanger & dj huren Monster

Een goede bruiloft dj uitzoeken voor jullie bruiloft kan een hele klus zijn en veel stress opleveren, de openingsdans, een volle dansvloer, inspelen op de sfeer, voorbereid zijn op eventuele stukjes/sketches, muzikale wensen van het bruidspaar, de beste hits, het zijn allemaal dingen waar een goede dj rekening mee moet houden. De sfeervolle bruiloft of evenement met ervaren dj (17 jaar ervaring) maakt jullie bruiloft compleet. Ferry Koestering speelt in op de sfeer en heeft naar wens interactie met jullie en de gasten.

Een dj op jullie evenement is helemaal van deze tijd, het grote voordeel van Ferry Koestering is dat hij dj en zanger in een is. Hebben jullie speciale wensen voor de bruiloft? Bijvoorbeeld een speciaal voor gemixte openingsdans? Het mag en kan allemaal. Van Hollandse volkszanger tot dj, Ferry Koestering staat voor jullie klaar. Vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Monster? Neem vrijblijvend contact op!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page