Skip links

DJ Rockanje

 DJ boeken in Rockanje

Wilt u een DJ boeken in Rockanje? Of een zanger huren in Rockanje? Dan moet u bij DJ en zanger in 1 Ferry Koestering zijn!
Zingende DJ Ferry Koestering woonde en werkt in Rockanje en is te boeken als allround DJ op iedere trouwerij. bedrijfsfeest, verjaardag of jubilea in de regio!

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ nodig in Rockanje? Misschien gaat u wel trouwen aan het strand van Rockanje? Iedere trouwlocatie in Rockanje is bekend met bruiloft DJ Ferry Koestering. Door zijn ruime ervaring is hij overal al een keer geweest en heeft hij 100-en bruidsparen al de mooiste dag van hun leven bezorgd! Ferry draait voor ieder wat wils en dat is precies wat jullie nodig hebben op jullie huwelijksfeest! Vele muziekstijlen uit alle tijden komen in één grote mix voorbij met als resultaat een goed gevulde dansvloer de hele avond lang!

Zanger Ferry Koestering

U kunt deze feestzanger los boeken in de omgeving van Rockanje maar ook in combinatie als Zingende DJ.
Ferry Koestering heeft een breed (vooral nl-talig) repertoire met liedjes van o.a. André Hazes, Guus Meeuwis, Rene Froger, Jan Smit, Wolter Kroes, Marco Borsato, Lee Towers, Elvis Presley,  Dries Roelvink,Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst en vele anderen!

Zanger & DJ Ferry Koestering

Naast zanger is Ferry Ook DJ. De combinatie van Feestzanger en allround afgewisseld met een opzwepende presentatie is zeer uniek te noemen! Ferry Koestering uit de buurt van Rockanje staat garant voor een gezellige avond waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en werkelijk alles mee kan zingen!

DJ Ferry Koestering heeft al meer dan 17 jaar ervaring in het bouwen van grote en kleine feesten in binnen- en buitenland! Alle grote cafés, skihutten en discotheken heeft hij van binnen gezien maar ook in vele zomerse oorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn DJ- en zangkunsten.

DJ Ferry zijn passie ligt bij het Nederlandse lied maar uiteraard draait hij op een feestavond van alles! Een echte Allround DJ met een volle platenkoffer (USB Stick) met voor ieder wat wils!

Drive in Show boeken

Ook voor een Drive in Show in Rockanje bent u bij Zingende DJ Ferry Koestering aan het goede adres. U kunt Ferry boeken incl. zeer professionele Pioneer DJ set, geluidsset voor zalen tot 150 personen en een basis lichtset. Uiteraard is deze Drive in Show tegen een meerprijs verder uit te breiden. Ideaal voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest!

Contact

Neem nu contact op met DJ en Zanger Ferry Koestering!

Check hier of uw feestdatum nog vrij is!

Bel voor boekingen: 06 29 4 65 48
Of stuur geheel  vrijblijvend een email naar: info@ferrykoestering.nl

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page