Skip links

DJ Oostvoorne

 DJ boeken of zanger huren in Oostvoorne

Wilt u een zanger huren in Oostvoorne? Een DJ boeken in Oostvoorne doet u bij Ferry Koestering!
Feestzanger Ferry Koestering woonde en werkt wekelijks in Oostvoorne en is te boeken als zanger en allround DJ op ieder feest of bruiloft in de regio!

DJ Ferry Koestering

Na 17 optreden als zanger en DJ heeft Ferry alle skihutten, discotheken en grote café’s van Nederland al van binnen gezien maar ook in vele zonnige vakantieoorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn unieke entertainment als DJ en zanger.

De combinatie van een volkszanger en DJ afgewisseld met een opzwepende presentatie vind u nergens anders! Ferry Koestering uit de regio van Oostvoorne staat garant voor een avond vol plezier waarbij dansen en meezingen door het gehele publiek vanzelf sprekend is.

Bruiloft DJ

Allround DJ Ferry Koestering draait voor ieder wat wils. Daarom wordt Ferry ook regelmatig geboekt als Bruiloft DJ in de regio van Oostvoorne. Op een bruiloft is altijd zeer gemêleerd publiek  aanwezig en daarom heeft uw bruiloft een een artiest nodig die hier perfect op kan inspelen. Bruiloft DJ Ferry Koestering heeft al 100-en bruiloften tot een succes weten te maken en is bekend bij alle trouwlocaties in Oostvoorne en omgeving. Opzoek naar de ideale bruiloft DJ? Boek Ferry Koestering!

Zanger Huren Oostvoorne

Naast DJ is Ferry Koestering ook zanger. U kunt deze Volkszanger los boeken op uw feest of bruiloft in Oostvoorne maar ook in combinatie als DJ en zanger in 1!
Zanger Ferry heeft een breed repertoire met echte Nederlandstalige hits en ouderwetse evergreens die iedereen kan meezingen! Met bijpassend accent zingt zanger Ferry Koestering van Andere Hazes (&jr) tot Elvis Presley. Deze zanger met roots in Oostvoorne mag niet ontbreken op uw feest! Ferry Koestering is niet voor niets de meest geboekte artiest in Oostvoorne en omgeving.

Drive in Show boeken

Ook voor een Drive in Show in oostvoorne bent u bij Feest DJ Ferry Koestering aan het goede adres. U kunt Ferry boeken incl. zeer professionele Pioneer DJ set, geluidsset voor zalen tot 150 personen en een basis lichtset. Uiteraard is deze Drive in Show tegen een meerprijs verder uit te breiden. Ideaal voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest!

Contact

Neem nu contact op met DJ en Zanger Ferry Koestering!

Check hier of uw feestdatum nog vrij is!

Bel voor boekingen: 06 29 4 65 48
Of stuur geheel  vrijblijvend een email naar: info@ferrykoestering.nl

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page