Skip links

DJ Brielle

Zanger of DJ boeken in Brielle

Wilt u een DJ boeken in Brielle? Een DJ huren in Brielle doet u bij Ferry Koestering!
Zingende DJ Ferry Koestering woonde en werkt veel in Brielle en omgeving en is te boeken als allround DJ op ieder feest in de regio!

Liever een andere artiest dan een DJ zoals een zanger? Ferry Koestering kan het allebei:? Ook wanneer u een zanger wilt boeken in Brielle moet u bij Ferry Koestering zijn! Ook kunt u deze artiest inhuren als zingende dj, een unieke combinatie van een DJ met zang in 1!

DJ Ferry Koestering

Met al meer dan 17 jaar ervaring  in het bouwen van grote en kleine feesten in binnen- en buitenland is Ferry Koestering de artiest die u zoekt! Alle grote cafés, skihutten en discotheken heeft hij van binnen gezien maar ook in vele zomerse oorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn DJ- en zangkunsten.

De combinatie van volkszanger en allround DJ afgewisseld met een opzwepende presentatie is uniek in Nederland! Ferry Koestering uit de regio Brielle staat garant voor een sfeervolle avond waarbij de menigte niet stil kan blijven staan op de dansvloer en alle liedjes uit volle borst zullen meezingen

Ferry zingt veel Nederlandstalige muziek maar als DJ is eigenlijk niks hem te gek! Een echte Allround DJ met een volle platenkoffer (USB Stick) met voor ieder wat wils!

Bruiloft DJ in Brielle

Bent u opzoek naar een artiest op uw bruiloft/trouwerij? Ferry is de meest geboekte bruiloft DJ in de regio van Brielle en omstreken!

Ferry draait voor ieder wat wils zoals:

  • Top40
  • Dance classics (60/70/80/90/00’s)
  • Zomerse muziek
  • Nederlandstalig
  • House / Dance
  • Apres Ski
  • En nog veel meer…

Ook voor een Drive in Show in Brielle bent u bij Zingende DJ Ferry Koestering aan het goede adres. U kunt Ferry boeken incl. zeer professionele Pioneer DJ set, geluidsset voor zalen tot 150 personen en een basis lichtset. Uiteraard is deze Drive in Show tegen een meerprijs verder uit te breiden. Ideaal voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest!

Zanger Ferry Koestering

Naast DJ is Ferry Koestering ook zanger. U kunt deze feestzanger los boeken in de omgeving van Brielle maar ook in combinatie als Zingende DJ.Ferry Koestering heeft een breed (vooral nl-talig) repertoire met liedjes van o.a. André Hazes, Guus Meeuwis, Rene Froger, Jan Smit, Wolter Kroes, Marco Borsato, Lee Towers, Elvis Presley,  Dries Roelvink,Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst en vele anderen!

Echte Nederlandstalige meezingers en evergreens van vroeger komen voorbij! Volkszanger Ferry Koestering is een graag geziene gast in de omgeving van Brielle.

Contact

Neem nu contact op met DJ en Zanger Ferry Koestering!

Check hier of uw feestdatum nog vrij is!

Bel voor boekingen: 06 29 4 65 48
Of stuur geheel  vrijblijvend een email naar: info@ferrykoestering.nl

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page