Skip links

Zanger huren in het Westland

Zanger huren Het Westland

Je bent op zoek naar een (Nederlandstalige) zanger voor jouw feest in het Westland. Voor elk feest, van grote evenementen tot kleine privé gelegenheden, verzorgt Ferry Koestering de muzikale zang voor jouw gelegenheid. En raad eens? Ferry Koestering is zanger en dj in één. Wil jij weten of Ferry Koestering nog beschikbaar is voor jouw feest? Benieuwd naar de gage van zanger/dj Ferry Koestering en de vele mogelijkheden op jouw evenement?

Allround zanger huren & feest dj huren Het Westland

Met ruim 17 jaar ervaring op de bühne is zanger en dj met zang Ferry Koestering uitgegroeid tot een veelzijdige artiest. Met een geweldig repertoire in Nederlandstalige meezingers en echte Evergreens sleept hij keer op keer zijn publiek mee van Andre Hazes tot en met Elvis Presley, Ferry Koestering maakt van elk bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag een topfeest!

Met bordenvol ervaring, goede reviews en met meer dan 150 meeslepende, Nederlandstalige hits kun je mij inhuren. Dus ben je op zoek naar een dj voor jouw feest of evenement in Het Westland? Hier zit je goed. Als allround dj/zanger draai ik naar de wensen van jou. Of je nu zoekt naar een dj voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Graag bespreek ik met je de mogelijkheden.

Bruiloft zanger inhuren Het Westland

Een dj, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Op zoek naar een allround dj en zanger voor jouw bruiloft of evenement? Ferry Koestering is al meer dan 17 jaar een veel gevraagde artiest die veel heeft opgetreden. Wat voor livemuziek je ook maar wenst en of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsuitje, Ferry kan iets passends voor je ten gehore brengen. Entertainer, dj en zanger Ferry Koestering zorgt altijd voor een geweldige bruiloft.

Contact

Neem nu contact op met DJ en Zanger Ferry Koestering!

Check hier of uw feestdatum nog vrij is!

Bel voor boekingen: 06 29 4 65 48
Of stuur geheel  vrijblijvend een email naar: info@ferrykoestering.nl

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page