Skip links

Zanger huren Wateringen

Zanger huren Wateringen

Je wilt een dj huren voor jouw feest, dan heb je aan Ferry Koestering de goede!  Wil je juist een swingend feest of wil de ene helft van je gasten nog lekker kunnen praten maar de andere helft heeft wel zin in dansen?

Inderdaad, zanger en dj. Dat zie je niet vaak, dat hoor je niet vaak. Voor Ferry is deze aparte combinatie inmiddels niet meer dan normaal. De afgelopen jaren verzorgde hij enkele honderden optredens als zanger en dj in 1. Duizenden gasten van alle leeftijden op bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere feestjes maakten aangenaam kennis met het entertainment van Ferry Koestering. Met een mix van classics en hits in allerlei stijlen, is deze act geschikt voor een breed publiek.

Zanger en dj boeken Wateringen

Op jonge leeftijd had Ferry al een grote passie voor muziek. Met name Nederlandstalige muziek. Kortom…Het is altijd feest als feest dj Ferry is geweest! Hij verzorgt met veel plezier leuke optreden op bruiloften, kermissen, carnaval, schutterij of andere feestgelegenheden. Mijn muziek is bedoeld voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen mensen. Er is voor iedereen wat wils, waarbij een flinke portie gezelligheid voorop staat.

Ferry Koestering is een betaalbare allround muzikant. Deze zanger/ dj treedt al vele jaren op, op diverse podia in heel de omgeving Wateringen. Hij heeft op menig dorpsfeest/ evenement en bruiloft/ partij/ feest gestaan.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page