Skip links

Zanger huren Hoek van Holland

Zanger huren Hoek van Holland

Feestzanger & dj Ferry Koestering is de feestartiest voor op jouw feest, want feestzanger Ferry Koestering is de zanger die jouw feest onvergetelijk gaan maken, want zodra dj en Nederlandstalige zanger Ferry Koestering begint aan zijn optreden, staat binnen luttele seconden de tent al op z’n kop.

 

Want de gezellige Hollandse feest hits die hij ten gehore brengt, werkt voor alle gasten heel aanstekelijk om gelijk in de polonaise mee te doen. Ferry Koestering treedt graag op in Hoek van Holland, zingt uit volle borst zijn Nederlandstalige hits als André Hazes, maar ook Elvis Presley. Omdat zijn feestact behoorlijk uniek is, is hij al jaren een veel geboekte en populaire feestartiest in de omgeving van Hoek van Holland.

Zingende dj huren in de omgeving  van Hoek van Holland

Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk. Binnenkort een feest in bijv. een strandtent/beachclub in Hoek van Holland? Neem een voorproefje! Bekijk de act’s, filmpjes en mogelijkheden van Ferry Koestering op deze website, en neem gerust vrijblijvend contact op. Een graag geziene zanger die graag optreedt in Hoek van Holland:

 • 4 uur of langer (tegen meerprijs) een vet FEEST;
 • Ideaal als Bruiloft DJ!
 • Waar voor uw geld;
 • Gegarandeerd feest;
 • Jouw gasten gaan happy naar huis.
 • Unieke combinatie van DJ en zanger
 • Eigen geluid tot 150 personen, geen extra kosten!

Feestzanger en dj huren Hoek van Holland

Allround zanger/feestzanger Ferry Koestering, een ras live artiest, is jouw zanger voor elk feest, party of evenement. Ferry is een van die zangers die gevarieerd kan zingen en zodoende een heerlijk feestavond verzorgd voor een betaalbare prijs. Bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, carnavalsfeest, studentenfeest, buurtfeest, andere party’s.

 

 • Dj en zanger in 1!
 • Uniek entertainment door combinatie van zanger en DJ met opzwepend presentatie
 • Bespaar kosten van 2 artiesten je hebt alleen Ferry Koestering nodig!
 • Eigen geluid tot 150 personen zonder extra kosten

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Indien je besluit om Ferry Koestering uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

 

Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Ferry heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk.

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

 

Deze act is ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. Vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Hoek van Holland? Neem vrijblijvend contact op!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page