Skip links

Zanger en dj huren Barendrecht

Zanger boeken Barendrecht

Uw bruiloft in de omgeving Barendrecht moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden! U wilt niets aan het toeval over laten. Bent u dus op zoek naar een zanger en wilt u die boeken?

Als ervaren bruiloft zanger en dj zorgt Ferry Koestering voor de juiste sfeer en zet de perfecte show neer!

Je wilt dat je feest onvergetelijk wordt. Met Ferry Koestering als professionele zanger geef je je gasten een avond waar iedereen nog lang van nageniet. Zanger Ferry zingt verschillende Nederlandse hits en heeft een uitgebreid repertoire (meer dan 150 hits). En boek je Ferry als zanger en DJ ineen? Dan ben je verzekerd van een complete super gezellige avond waar iedereen zich kostelijk amuseert.

Non stop muziek, zanger en dj, dus geen stiltes of pauzes

Als zanger is Ferry Koestering al vanaf 4 te boeken. Of een compleet programma, bijvoorbeeld 4 uur non-stop Zingen en Draaien. Ferry zingt zowel Nederlands als Engelstalig. Alle denkbare genre muziek zijn aanwezig. Wil je dus echt een leuke artiest boeken? Voor iedere locatie en voor elk publiek is Zanger en DJ Ferry Koestering de feestmaker. Hij komt graag op jouw evenement zingen in Barendrecht.

Zowel op bruiloften en partijen, bedrijfsfeesten, jubileums, diner shows, feestjes, buurtfeesten op grotere podia ’s of in de kroeg voor (kleinere) privé feestjes, overal en altijd een topfeest met deze entertainer.

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Indien je besluit om Ferry Koestering uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Ferry heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk.

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

Deze act is ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. Vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Barendrecht? Neem vrijblijvend contact op!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page