Skip links

Zanger en DJ boeken Rotterdam

Zanger boeken Rotterdam

Muziek mag niet ontbreken tijdens deze feestavond. Zanger en DJ Ferry Koestering zorgt voor de muziek en zal ook tussen door een aantal nummers te horen brengen. En natuurlijk helpt hij jullie wanneer de Zing met André Hazes ronde begint.

Met Ferry haal je een avondje top entertainment in huis! Organiseer je binnenkort een feest of evenement en ben je nog op zoek naar leuk entertainment? Met een grote bühne ervaring is Ferry Koestering een ultieme ervaring om mee te maken. Zanger, Feest DJ en Entertainer in één! Shows groot & klein, en altijd aangepast aan uw speciale wensen & budget.

Zanger en dj Rotterdam

Ook voor recepties, diners, een vrijdagmiddagborrel of een bruiloft beschikt Zanger & DJ Ferry Koestering over passende muziek. De juiste achtergrondmuziek, waarbij met gemak een gesprek gevoerd kan worden. Goede muziek en ‘n leuke sfeer, met de lekkerste hits van toen en nu. Tot in de puntjes verzorgd.

Met ruim 17 jaar ervaring is Ferry Koestering uitgegroeid tot een veelzijdige artiest. Met een geweldig repertoire in Nederlandstalige nummers sleept hij keer op keer zijn publiek mee de dansvloer op.

Ferry Koestering heeft veel ervaring, goede reviews en met meer dan 150 meeslepende, Nederlandstalige hits, dit is dus de man die je moet inhuren! Ben je op zoek naar een dj voor jouw feest of evenement in Rotterdam? Hier zit je goed. Als allround dj/zanger draai ik naar de wensen van jou. Of je nu zoekt naar een dj voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Graag bespreekt Ferry met jou de mogelijkheden

Bruiloft DJ boeken Rotterdam

Een DJ, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Op zoek naar een allround dj en zanger voor jouw bruiloft of evenement? Ferry Koestering is al meer dan 17 jaar een veel gevraagde artiest die veel heeft opgetreden. Wat voor livemuziek je ook maar wenst en of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsuitje, Ferry kan iets passendst voor je ten gehore brengen. Entertainer, dj en zanger Ferry Koestering zorgt altijd voor een geweldige bruiloft in Rotterdam.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page