Skip links

Zanger en dj boeken Oud-Beijerland

Zanger boeken Oud-Beijerland

Je bent opzoek naar een zanger of een DJ voor jouw feest in Oud Beijerland? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Eén van de eerste vragen die wij dan ook stellen, is dan ook: Wat voor type feest organiseer je? Zoek je een dj voor een intiem huwelijksfeest? Een zanger voor op een voetbal verenging? Allemaal vragen die belangrijk zijn, voordat je een zanger en/of dj gaat boeken.

Het ligt voor de hand, maar toch noem ik hem maar. De doelgroep. Organiseer je een bedrijfsfeest voor een bouwbedrijf? Gaat het om een groep jonge mensen of juist wat ouder. Zijn mensen alleen met collega’s of vrienden of zijn ze met hun partner? Wat is de verhoudingen man/vrouw en jong/oud(er)?

Met een doorlopende mix voert Ferry zijn entertainment door langs tal van hoogtepunten uit de hitgeschiedenis. Stilstaan zal een ware uitdaging zijn.
Ferry Koestering is geboren en getogen in de Hoeksche Waard en heeft al tientallen keren opgetreden in Oud Beijerland.
Zo was hij eerder te zien in Café het Hart in de Peperstraat, het vroegere Café Moods, Havenzicht en evenementen in het dorp zoals Koningsdag en de Roparun.

Zanger en DJ huren Oud-Beijerland

Je hebt ongetwijfeld al vele dj’s horen en zien draaien in bijv. de Peperstraat, maar nu ben je zelf op zoek naar een dj.

De dj’s met landelijke of zelfs wereldwijde bekendheid, zijn te specialistisch en (te) duur. Je weet goed wat je zoekt in een dj, maar zijn dat ook de juiste eisen aan de dj voor dit evenement? Er zijn steeds meer dj’s in allerlei genres en categorieën. Zoek je een allround voor jouw bruiloft of het komende personeelsfeest? Of zoek je een feest dj voor je 40e verjaardagsfeest?

Daarom is het tijd voor wat hulp bij je zoektocht. Waar wacht je nog op? Het einde van je zoektocht bevindt zich al op deze pagina.

Ferry Koestering is een Allround DJ en past zich altijd aan het publiek aan.

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

De zingende dj Ferry is een allround dj en zanger. Hij zingt en draait in ieder gewenst repertoire en wisselt gedurende de avond de muziek af met live zang waarmee je een dj en zanger in 1 hebt.

Dankzij de goede zang van deze gezellige dj-zanger beleef je een succesvolle feestavond waar men nog lang over zal napraten. De zingende dj voelt de sfeer perfect aan en weet heel goed op de gasten en op je wensen in te spelen. Je hebt alle inspraak wat betreft de muziekkeuze voor je feest in Oud-Beijerland.

Samenstelling van deze show:

  • Minimaal 4 uur durende show
  • incl licht en geluid tot 150 personen
  • Zanger en DJ in 1!
  • Uniek entertainment

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page