Skip links

Zanger en DJ boeken Den Haag

Zanger boeken Den Haag

Zanger en DJ Ferry Koestering uit de omgeving van Den Haag is een uitstekend voordelig / goedkoop / betaalbaar alternatief om in plaats van een live band te boeken/ huren voor jouw huwelijk / bruiloft, feest, bedrijfsfeest, evenement of gezellige avond.

Ferry is eventueel ook als DJ in te huren. Dit kan in combinatie met de ‘live’ zangoptredens, of alleen als allround DJ op jouw feest, partij, bruiloft, huwelijk, evenement, afhankelijk van jouw wensen. Voordeel hiervan is dat hij zijn muziek kan aanvullen met verzoekjes. Ferry is gespecialiseerd in Nederlandstalige muziek maar is zeer allround en draait de leukste dansbare muziek van alle tijden. Diverse commerciële muziekstijlen worden vlekkeloos aan elkaar gemixt en afgewisseld met opzwepende presentatie.

Bij al mijn optredens hoort een stukje entertainment, verwacht hierbij ook de nodige humor en interactie tussendoor.  Het is dus niet zo dat ik even mijn liedjes kom zingen en “dat was het dan…” Het leukste vind ik nog om het publiek bij mijn optredens te betrekken; één voor het publiek, twee voor de show…

Zanger huren Den Haag

Heb je een feest, bijeenkomst, bruiloft, receptie of personeelsfeest? En je zoekt daarvoor een zanger? Dan bent je bij mij aan het goede adres!

Ik beschik over een professionele geluidsinstallatie tot 150 personen inclusief lichtshow, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken voer de technische details van het optreden.

Ieder feest, bijeenkomst, bruiloft, receptie of personeelsfeest is anders. Daarom overleg ik graag van tevoren wat je verwacht en daar hou ik in mijn repertoirekeuze rekening mee. Ik zing veel Nederlandstalig en bekende (Engelstalige) Evergreens. Als DJ ben ik zeer allround en dus multi inzetbaar voor talloze evenementen.

Ferry Koestering is afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland op steenworp afstand van Den haag.

Zanger en dj huren Den Haag

Voor elk wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, gewoon gezellig, of toch meer disco , Nederlandstalige (feest) muziek, Zomerse dansbare hits of lekker alles door elkaar? Alles is mogelijk!

DJ inhuren in Den Haag? Als je voor Ferry Koestering kiest, dan kan ik je garanderen dat je vrijwel de perfecte keuze gemaakt hebt. Een DJ inhuren voor jouw bruiloft in Den Haag of jouw personeelsfeest in Den Haag of omgeving?

Het zangrepertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere andere hits van Nederlandse artiesten.

Ferry Koestering is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als combinatie zanger en dj vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (kleinere) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Misschien ook wel binnenkort op uw feest! Check direct of Ferry Koestering nog beschikbaar is op uw feestdatum en ontvang direct een prijs op maat!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page