Skip links

Zanger

Zanger boeken

Een zanger met zijn brede repertoire nodig voor uw feest? Ferry Koestering zingt van Hazes tot Elvis en vele anderen.  Met de juiste looks, uitstraling en zangkwaliteiten is dit de entertainer die u zoekt. Met als thuisbasis ‘s-Gravenzande in het Westland staat Ferry met 1 been in de klei en met de andere midden in de glitter & glamour van de showbusiness. Laat deze zanger en DJ in 1 uw evenement leiden door zijn vele jaren ervaring als entertainer.

zanger inhuren Ferry Koestering

Een DJ, zanger of een zangeres kan uw feest tot een écht feest maken! Op zoek naar een allround dj en zanger voor jouw bruiloft of evenement? Ferry Koestering is al meer dan 17 jaar een veel gevraagde artiest in binnen-en-buitenland. Wat voor livemuziek je ook maar wenst en of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsfeest, Ferry kan iets passendst voor je ten gehore brengen. Entertainer, DJ en zanger Ferry Koestering zorgt altijd voor de juiste sfeer op jouw feest.

Zanger en DJ huren uit het Westland

Afkomstig uit het Westland wordt Ferry Koestering veel geboekt in plaatsen als Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen en bijvoorbeeld Maasdijk. Maar natuurlijk is De zingende DJ in heel Nederland te boeken!

Ferry draait voor ieder wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, lekker zomers, disco, Nederlandstalige (feest) muziek en andere onvergetelijke hits.
Ferry Koestering mixt het allemaal aan elkaar afgewisseld met opzwepende presentatie. Geen stille plaatjesdraaier maar entertainment van de bovenste plank, dit is de DJ die u zoekt!

Uniek aan Ferry Koestering is dat u hem niet alleen als dj maar ook als zanger kan inhuren! Of kies voor de veelgevraagde combinatie; zingende DJ!

Nederlandstalige Zanger boeken

Als je voor Ferry Koestering kiest, dan kan ik je garanderen dat je de perfecte keuze gemaakt hebt. Een artiest boeken voor jouw personeelsfeest of ander evenement?

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

Ferry Koestering is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als zanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (kleinere) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Return to top of page