Skip links

Feest DJ

Feest DJ

Met feest DJ Ferry Koestering ben je verzekerd van een ervaren feest DJ voor jouw evenement. Ferry Koestering is onder andere als feestdj te boeken voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. Hij zorgt voor een swingend feest met alles erop en eraan! Én Ferry Koestering is een allround feest DJ die ook nog eens kan zingen. Hij draait 60’s, 70’s, Nederlandstalig en nog veel meer. Met meer dan 17 jaar ervaring weet hij precies wat er gedraaid moet worden op jouw feest. Natuurlijk is Ferry niet op zijn mondje gevallen, zijn mixprestaties worden afgewisseld met opzwepende presentatie het gehele optreden lang.

Feest DJ Ferry Koestering garandeert altijd 100% dansgarantie! Bij werkelijk elk optreden sluit de muziek perfect aan op de wensen van de gasten! Met een zeer brede muziekkennis, een hoge portie aan enthousiasme, energie en de zeer ruime ervaring is elk feest een groot succes!

Moet jouw feest of zaak een keer echt FEEST worden en zoek je een DJ met een enthousiast en goed microfoongebruik, verzorgde looks, perfecte plaatafwisseling en een goed gevoel voor sfeer en humor, boek dan Feest DJ Ferry!

Binnenkort een groot feest? Gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Willen jullie dit huwelijk vieren met een feest om nooit meer te vergeten? Zoek dan niet verder en boek voor jullie bruiloft feest DJ Ferry Koestering!

Feest dj boeken

feest dj boekenOnze allround feest DJ en zanger in één, Ferry Koestering, is in staat is om naast Nederlandstalig alle muziekstijlen te draaien. Dit betekent niet alleen dat ze veel soorten muziek bij zich hebben, maar ook dat ze kennis hebben van de soorten muziek. Die kennis is belangrijk om te weten wat de populaire nummers zijn in ieder genre en belangrijk om ze goed mogelijk te kunnen over mixen. De opzwepende presentatie en de manier van “kort” draaien maakt Ferry een echte goede feest DJ.

Ook kan het bij veel feesten (vooral bruiloften) gewenst zijn om veel soorten muziek voorbij te laten komen. Denk aan de verschillende gasten op je feest. Misschien wel van kind tot oma. Allemaal vinden ze iets anders leuk. Ferry Koestering weet dan zowel de uitersten als het midden te vinden. Hierdoor hoort iedereen iets herkenbaars en met de juiste keuzes weet Ferry Koestering de muziek te vinden die iedereen leuk vindt.

Feest DJ huren met veel ervaring

Ferry koestering hoort al jaren bij de top van de Feest Dj’s van Nederland. Eerder maakte hij singles met gewaardeerde collega’s als DJ Maurice en DJ Cor. Afgelopen jaren was Ferry te vinden in de meest grote feestcafé’s van Nederland, Oostenrijk en  Spanje. Wist je dat Ferry ook wekelijks op de bar heeft gestaan als entertainer in het meest bekende feestcafé van Nederland? De Après Skihut in Rotterdam.
Naast optredens in het land was Ferry ook wekelijks te zien als feestdj in de TV Show van Paul de Leeuw.

Uitzonderlijk voor een feestdj is dat Ferry Koestering er ook bij zingt, deze zingende feest DJ is uniek in Nederland!

Recent is Ferry Koestering verhuisd naar het Westland waar hij tegenwoordig ook veel regionale optredens verzorgd. In het Westland worden zomers grote dorpsfeesten georganiseerd. Ferry maakte dit jaar zijn regionale debuut op de feestweek van ‘s-Gravenzande waar hij het podium deelde met bekende feest dj’s Cor en DJ Galaga.

Return to top of page