Skip links

DJ verjaardag

DJ Verjaardag

Een DJ huren betekent bij Ferry het inhuren van ervaring. Of het publiek nu vraagt om klassiekers uit de 70’s en de 80’s of om de gezelligheid van Nederlandstalige muziek. De DJ geeft gehoor aan de stemming in de zaal en zorgt voor een perfecte mix met de juiste muziek op het juiste moment. Dat is Ferry Koestering!

Ferry Koestering heeft al vele swingende bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, strandfeesten, kerstborrels, en feesten bij sportverenigingen verzorgd en voorzien van een DJ met de beste dansbare muziek.

Want je verjaardag vier je niet elke dag. Vier je verjaardagsfeestje met een DJ, drive-in show of artiest als Ferry Koestering, als je er verder geen omkijken naar wilt hebben. Of het nu om een DJ of een allround dj voor een 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag gaat? Ferry Koestering zorgt voor een perfect match, gegarandeerd een feest DJ en een all-in prijs.  Ook een DJ op je verjaardagsfeestje?

Dj verjaardagsfeestje boeken

Exclusief samengesteld en volledig afgestemd op jouw smaak, wensen, feestlocatie en budget. Verjaardagsfeest dj Ferry Koestering kiest zorgvuldig de muziekkeuze en met zijn uitgebreid repertoire en grote diversiteit, zorgt hij ervoor dat jouw verjaardagsfeest een herkenbare afspiegeling wordt van jouw unieke, persoonlijke stijl.

Bij Ferry Koestering bepaal jij zelf welke nummers er uit de boxen knallen. Deze zeer interactieve act speelt die hits die jij het liefst wil horen. Ferry laat je volop genieten en zorgt voor een verrassend muzikaal spektakel.

Zanger verjaardag

Leuke zanger voor feestje nodig? Ferry Koestering is naast DJ ook zanger en tevens te boeken als zingende DJ. Jouw verjaardag is pas compleet met een optreden van deze zanger afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland. Vier jij je verjaardag in bijv. Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster, de Lier, Wateringen, Maasdijk of ergens anders in de regio van Rotterdam of Den Haag? Dan mag deze Nederlandstalige zanger echt niet ontbreken! Natuurlijk is deze leuke zanger voor een feestje door heel Nederland te boeken! Ferry zingt liedjes van o.a. Andre hazes (&jr), de toppers, Tino martin, Rene Froger, John West, Lee Towers, Elvis Presley, Wesly Bronkhorst, John de Bever, the Beatles, Tom Jones, Jan Smit en vele anderen!

Wil jij van jouw verjaardagsfeestje ook een groot feest maken met deze zanger? Neem nu geheel vrijblijvend contact met Ferry op.

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page