Skip links

DJ Trouwen

Dj trouwen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie aangenomen huwelijk!
Ben je op zoek naar de beste bruiloft DJ voor jouw bruiloftsfeest? Dan haal je met Ferry Koestering de juiste bruiloft DJ in huis.

Wanneer jullie voor Ferry Koestering kiezen, dan kies je voor een professional die alles tot in de puntjes regelt. Trouwen is een spannende gebeurtenis…

Dit is misschien wel de belangrijkste dag van jullie leven en dat beseft deze DJ maar al te goed! Neem niet het risico dat een onervaren DJ of bruiloftzanger jullie bruiloft verpest! Kies voor de ervaring, uitstraling en kwaliteiten van Ferry Koestering.

Ferry voelt precies aan welke muziek er op jullie bruiloft voorbij moet komen. Ook is het mogelijk een lijstje met liedjes in te sturen die Ferry sowieso moet draaien! Meer instructies heeft deze bruiloft DJ eigenlijk niet nodig! Jullie gaan trouwen en het is jullie dag, laat het entertainen van de avondgasten maar aan bruiloft DJ Ferry Koestering over!

Trouwen en een DJ voor je trouwfeest boeken?

Het inhuren van een goede DJ is een belangrijk onderdeel van jouw evenement of huwelijk. De bruiloft DJ bepaalt de sfeer waar je naar opzoek bent. Zo kun je kiezen uit verschillende muziekstijlen, want Ferry Koestering heeft een uitgebreid repertoire.

 

Feest DJ en allround DJ Ferry Koestering geeft veelal de mooiste invulling aan bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Dit omdat hij artiesten muziek draait van toen en nu. Zo is het voor een divers publiek leuk en kan iedereen feesten, dansen en zich amuseren.

Gaan jullie trouwen en wil je een DJ boeken en/of een DJ inhuren?

Ferry Koestering heeft al meer dan 17 jaar ervaring en is zingende DJ. Met zijn uitgebreide repertoire als zanger, vooral Nederlandstalige hits, ben je verzekerd van een spectaculair huwelijksfeest.

Als DJ is Ferry erg Allround en draait alle commerciële stijlen van muziek door elkaar. Uiteraard strak aan elkaar gemixt en afgewisseld met opzwepende presentatie waardoor de gasten zich geen moment zullen vervelen en een volle dansvloer is gegarandeerd!

Daarmee verzeker jij jezelf van een indrukwekkend optreden, wat voor evenement je ook organiseert.

De acts van Ferry Koestering zijn ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. De zanger en DJ in 1 woont in ‘s-Gravenzande in het Westland. Heb je vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Rotterdam of Den Haag? Neem vrijblijvend contact op!

Return to top of page