Skip links

DJ Boeken

DJ boeken

Op zoek naar een echte allround DJ voor jullie bruiloft of ander gelegenheid? Ferry Koestering is eenvoudig te boeken en brengt spektakel van jullie feest waar jullie en jullie gasten nog lang over kunnen napraten!

Dus zijn jullie nog op zoek naar een geschikte allround DJ die luistert naar jullie voorkeuren en interactief is met de gasten? Bij Ferry hebben jullie direct contact met de DJ die het feest zal maken. Zo kunnen jullie goed alle muziekwensen overbrengen en weet Ferry Koestering precies wat hem te doen staat.

Wil je een DJ boeken? Ferry is professioneel DJ. Of het nu gaat om een DJ, een zanger, een bruiloft DJ, Ferry Koestering is het allemaal. Ferry Koestering is het meest geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, tuinfeest, Hollandse avond, opening, feestcafé, schoolfeest, fout feest, personeelsfeest, oktoberfest, vrijdagmiddag borrel, jubileum, verenigingsfeest, verjaardag, apres ski party of een kerstborrel!

Zingende DJ Ferry Koestering heeft enorme ervaring met vele honderden feesten in binnenland en zorgt keer op keer voor onvergetelijke momenten!

DJ en zanger uit het Westland

Zanger DJ WestlandFerry Koestering is (ook) een zanger. Eigenlijk is hij dus zanger en dj ineen. Niet zomaar de eerste de beste die wat meezingt over de muziek die hij draait, maar een professionele veelzijdige zanger die thuis is in meerdere muziekstijlen. Daarbij is hij ook als allround bruiloft DJ te boeken. Met deze combinatie staat hij jaarlijks op vele evenementen, waarvan een groot deel in de regio Westland (bij Rotterdam en Den Haag) en omgeving. Wonend in ‘s-Gravenzande in het Westland staat Ferry met 1 been in de nuchtere klei en met de andere in het hart van de showbusiness vol glitter en glamour. Naast wekelijkse regionale optredens in bijv. Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster, de Lier en Wateringen is Ferry door heel Nederland te boeken.

Ferry Koestering is professioneel zanger en allround DJ. Hij combineert het draaien en zingen in 1 complete act. In feite is hij dus een zingende DJ of een DJ en zanger in 1, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook levert hij niet alleen een veelzijdige en originele act, maar ook een complete show die je zelfs avondvullend kunt boeken, inclusief licht en geluid.

Allround zingende DJ huren

Ook als DJ is Ferry Koestering van vele markten thuis. Hij mixt allerlei genres en muziek van alle tijden aan elkaar. Vanwege deze veelzijdigheid is Ferry zeer geschikt voor een breed publiek, bijvoorbeeld op een bruiloft of verjaardag. De act als zingende DJ is ook zeer geschikt voor evenementen, jubilea, sportverenigingen en personeelsverenigingen.

Ferry Koestering heeft al meer dan 17 jaar ervaring en is zanger en DJ in 1. Met zijn uitgebreide repertoire, vooral Nederlandstalige hits, ben je verzekerd van een spectaculair evenement. Daarmee verzeker jij jezelf van een indrukwekkend optreden, wat voor evenement je ook organiseert.

DJ bedrijfsfeest

De act van Ferry Koestering is zeer goed in te zetten op een bedrijfsfeest. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. Vragen om een dj in te huren? Neem vrijblijvend contact op!

Check direct prijs en beschikbaarheid

Return to top of page